Szépségversenyt is nyert a Jóban Rosszban felvidéki színésznője

Rajkovics Péter 2018. április 20., 14:05

A népszerű magyarországi sorozat Enikője, a dunaszerdahelyi származású Bugár Anna 2012-ben szépségversenyt is nyert.

Fotó: horen

A Jóban Rosszban megformált szerepével ellentétben a mindennapokban mindig mosolygós Anna a csallóközi iskolai éveket követően Pozsonyban érettségizett, majd a színészet annyira elvarázsolta, hogy szakmájául is ezt választotta. 

A magyar fővárosban, Bánfalvy Áginál tanult, s a mai napig együtt dolgoznak, de immáron másfél éve a nagyközönség nemcsak a színpadi darabokból, hanem a SuperTV2-n futó szappanoperából is ismerheti.

A napokban egy hat évvel ezelőtti sikerét osztotta meg a közösségi oldalának követőivel, amelyhez képet is mellékelt:

"2012. Ebben az évben Miss Szigetnek választottak.  Úgy, hogy fogalmam sem volt, hogy egyáltalán részt veszek ezen a versenyen... Bulifotókat készítettek a Szigeten, feltöltötték őket a netre, ott lehetett szavazni... Minderről sejtésem sem volt. Végül egy kedves ismerősöm hívta fel arra a figyelmemet, hogy engem keresnek, mert megnyertem egy versenyt. Hogy micsodát?  Hiszen nem is indultam semmilyen versenyen... Fantasztikus érzés volt, hogy egy fotó alapján, úgy, hogy semmit nem tudnak rólam az emberek, szimpatikus voltam. Ezután találkoztam Bret Michael Nelsonnal, aki elkészítette rólam többek között ezt a fotót is."

Nézze meg a fotót ITT.

0 HOZZÁSZÓLÁS