2019. november 28., 17:16

Szalagavatói trendek 2019-ben

A szalagavató minden középiskolás életében egy meghatározó pontot jelent, ezért is igyekszik mindenki a lehető legjobban kinézni azon a bizonyos estén.

szalagavató
Médialapozó

Ehhez, az elkészített frizura és a smink mellett a legfontosabb kellék maga az estélyi ruha, fiúk esetében pedig az öltöny. Ahhoz, hogy a ruhaválasztás könnyű legyen, mi is összegyűjtöttünk 3 estélyi ruhát és 3 öltönyt, amelyek idén a legdivatosabbak közé tartoznak.

Alkalmi ruhák

Az első típus a merészebb szabások közé tartozik a szoknyán lévő kivágásának köszönhetően. A felső csipkés rész egy szalaggal elválasztva a csípő fölött gyönyörű vékony derekat eredményez. A spagetti pánt kicsit mélyebb dekoltázzsal a ruha ezen részére tereli a figyelmet, de a szoknyarész, a nem annyira mély felvágás miatt, néha-néha láttatni engedi a lábakat, amely szintén magára vonzza a tekinteteket.

Ruha: Mia Dresses, 93€

A második: igazi hercegnő szabás. Itt a ruha legmeghatározóbb része a tüllszoknya, amit vagy a színek kombinálásával (ombré átmenettel) vagy leggyakrabban a tüll méretével érdemel ki. A felső ebben az esetben szintén változó lehet, de az igazán divatos darabok most már ejtett vállúak, pántnélküliek vagy csak azt a hatást keltik egy vékony hálószerű anyaggal.

Ruha: Orsay, 54,99€ 

A harmadik pedig az örökzöld nyitott háttal rendelkező szűk fazon, amelynek anyaga szinte megköveteli az elasztikusságot. Ez a fajta szabás testresimuló, tökéletesen követi a női alak idomait, s még szembetűnőbbé teszi azokat. Viszont a nyitott hát, vagy az azon keresztbefont anyag mintája nagyobb drámaiságot, eleganciát idéz elő.

Ruha: Glashgirl, 269,99€

Öltönyök

Idén a férfidivatban is a színek és a minták dominálnak, amelyeket bátran lehet kombinálni

(természetesen a jóízlés keretein belül). Ha egy világosabb kék öltöny mellett tesszük le a voksunkat, akkor különféle színű és mintájú zoknival, esetleg ahhoz illő nyakkendővel percek alatt egyedivé tudjuk tenni összeállításunkat.


Öltönyzakó: Zara, 59,95€
Öltönynadrág: Zara 29,95€

Egy bordó öltönyzakótól és nadrágtól már csak egy hozzá kiválasztott fekete ing, s fehér csokornyakkendő vagányabb. Kicsit nagyobb, mutatós övvel, esetleg fehér hózentrógerrel nemcsak kényelmünket biztosíthatjuk, hanem összeállításunkat is érdekesebbé tehetjük. Nem kell félni különböző színek és kiegészítők kombinálásától, viszont a lényeg, hogy ezek ízlésesen legyenek társítva.

Öltönyzakó és nadrág: About You, 159€

A csíkos öltönyök is a legdivatosabb darabok közé tartoznak. Különlegességük, hogy tudnak nagyon elegánsan is hatni, különféle színekkel kombinálva pedig bohókás összképet eredményeznek. A képen látható összeállításnál a nadrág szűkített, rövidített szárral rendelkezik, amely már-már kínálja számunkra, hogy valami izgalmasabb cipőt válasszunk hozzá. Viszont, ha a bohókás összkép helyett inkább az elegáns vonalat szeretnénk képviselni: a zakó alá egy hasonlóan csíkos mellény tökéletes ehhez.

Öltönyzakó: Asos, 193,99€
Öltönynadrág: Asos, 89,99€
Mellény: Asos, 76,99€

szalagavató
+7 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.