2020. szeptember 24., 20:40

Sikeres hazai eredmények születnek a szépségiparban

Az ősz egyik kiemelt eseményévé vált az OMC fodrász és sminkes világbajnokság, amin hazai versenyzőink nemcsak részt vesznek, de tehetségükkel, kreativitásukkal és kitartásukkal a legjobbat hozzák ki magukból.

Médialapozó

A zsűri a világ legjobb fodrászainak és sminkeseinek járó díjakkal jutalmazza mesterműveiket. Az előző évi, 2019-es versenyen 50 nemzet több mint 1300 résztvevője mutatta be lélegzetelállító alkotását a nagyszabású párizsi kupán, amin több elismerésre méltó eredmény is született.

Sean Kasumovič mesterfodrász 2019-ben többszörösen is megragyogtatta tehetségét. Világbajnok lett egyéni felnőtt Ladies Evening Style témában és csapatban is Ivana Hermanová és Miroslava Stroková közreműködésével a Senior Ladies Fashion kategóriában, valamint ezüst minősítéssel díjazták a Sr Ladies Day Style kategóriában. Ivana Hermanová második, Miroslava Stroková harmadik helyezést ért el az előző évben Ladies Evening Style témában, amiben Sean győzedelmeskedett, így a dobogó mindhárom fokára hazai versenyző állhatott fel. Szlovákia Sean által lett első a 2014-es OMC World Best Online Photo versenyen két versenyszámban is, mégpedig a Ladies Evening Style és a Ladies Hair by Night kategóriában is.

sean-kasumovic-photos-facebook.jpg

Magyarország bronzérmes lett Bozsics Katalin teljesítményének köszönhetően a felnőtt Ladies Commercial Cut témakörben. Két évvel korábban, 2018-ban, művésznevén Dominique Roberts lett világbajnok makeup kategóriában. A sminkmester mennyasszonyi smink témában szerezte meg a világbajnoki aranyérmet és vált Magyarország büszkeségévé. Ugyanebben az évben Kászonyi Ildikó fodrászmester is világbajnok lett a Hajvágás Mester kategóriában. Magyarország legelső fodrász világbajnoka Arató Krisztián, aki 2008-ban női full fashion kategóriában lett a legjobb.

cimlapkep.jpg

Az OMC a világ legnagyobb professzionális fodrász szervezete, 1946-ban alakult, mára több mint 50 tagország és világszerte több mint 1 millió tagja van. A minden évben Párizsban megszervezett világszínvonalú kupa elmaradt a koronavírus-járvány miatt, így helyette idén webes felületen kerül megrendezésre az OMC fodrász, manikűrös és sminkes világbajnokság november 14-21. között.

Több tartalom, a ma7 médiacsalád instagram profilján.

sean-kasumovic-photos-facebook.jpg
+5 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.