2020. január 4., 17:37

Senki sem sejtette, hogy várandós. 47 évesen lett anya Cameron Diaz!

Jobb későn, mint soha. Talán ezt gondolhatta magában az ismert amerikai filmsztár, szexszimbólum, aki valósággal sokkolta a világot, mikor bejelentette, hogy megszületett kislánya, Raddix.

Fotó: TASR/AP

A gyermek apja a hollywoodi csillag férje, a 40 éves Benji Madden. Szerelmük gyümölcsének világra jöttét a szociális hálón jelentették be:

Maddenék boldog új évet kívánnak, meg lettünk áldva és ezt az évtizedet azzal a bejelentéssel kezdhetjük, hogy megszületett kislányunk, Raddix Madden.”

A TheSun portál értesülései szerint a kislány 2020 első napjaiban jött a világra, a születés pontos dátuma azonban nem ismert.

Az újdonsült szülők boldogok és olvadoznak valahányszor csak a csöppségre pillantanak, képet mégsem osztottak meg róla. Óvni szeretnék magánéletüket.

Diaz 2018-ban – sokak meglepetésére – visszavonult,  hogy minden idejét férjének szentelhesse. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen érett kora ellenére megadatott neki az anyaság.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.