Rendkívüli gyorsvonatokat indít az év elején a Szlovák Vasúttársaság

hirek.sk 2017. december 29., 11:16
POZSONY. Az utasok nagy része Szilveszter közeledtével leginkább Pozsony és Kassa irányában indul útnak – olvasható a Szlovák Vasúttársaság sajtóközleményében. Véleményüket tapasztalataikra, illetőleg a vonatok telítettségére alapozzák. Az új esztendő beköszöntével az ország keleti részéből Nyugat-Szlovákia felé induló járatok iránt lesz a legnagyobb az érdeklődés – vélekedik Tomáš Kováè, a társaság szóvivője.

Az óriási érdeklődés miatt a rendszeres járatok mellett a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) három rendkívüli gyorsvonatot is indít, mégpedig a január 5-én, pénteken 13.37 órakor Pozsonyból induló és 19.41 órakor Kassára érkező R 11609-es számú járatot, valamint január 1-én, hétfőn és 7-én, vasárnap a Kassáról 14.25 órakor induló és Pozsonyba 20.34 órakor érkező R 11610-es járatot.

„A rendkívüli gyorsvonatokon egyelőre elegendő szabad hely van. A részletes menetrendet, illetőleg a 22 megerősített személyvonat és 35 megerősített IC járat menetrendjét a lakosság a társaság weboldalán követheti figyelemmel” – tájékoztatott Kováè. Hozzátette: menetjegyeket az érdeklődők a Szlovák Vasúttársaság jegyirodáiban válthatnak, illetőleg interneten keresztül is vásárolhatnak.

A társaság egyúttal azt ajánlja utasainak, hogy ha kényelmesen szeretnének utazni, váltsanak helyjegyet, bár a társaság járatainak nagy részén a helyjegy nem kötelező.

Forrás: Webnoviny.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS