2022. június 9., 16:24
Frissítve: 19:00

Rekonstruálják a Pápay-klán lemészárlását. Dunaszerdahelyen a gyanúsított - KÉPEKKEL ÉS VIDEÓKKAL

Bodoky Károlyt, a Fontana vendéglőben történt mészárlás gyanúsítottját csütörtökön délután a Dunaszerdahelyi Járási Rendőrkapitányságra szállították.

Dunaszerdahely
Médialapozó
Fotó: Hajtman Gábor

Valószínűleg rekonstruálni fogják az 1999-ben történt tízes gyilkosságot, amelyen a gyanúsított is jelen lesz - tudta meg az Aktuality.

Az ügyben idén májusban történt lényeges fordulat, miután a Magyarországon vizsgálati fogságban lévő Bodoky Károly beismerő vallomást tett, és együttműködik a hatóságokkal. 

Bodokyt a dunaszerdahelyi maffiavezér, Sátor Lajos jobbkezeként ismerték a kilencvenes évek végén.

A gyilkosság rekonstrukcióját a keleti lakótelepen található garázsháznál kezdték. A rendőrséggel együttműködő Bodoky a helyszínen mutatta meg a rendőröknek, melyik  garázsban rejtőzködtek a gyilkosság előtt, ahol felkészültek a gyilkosságra 1999-ben a vérengzés előtt.

Videó:  ma7

Ezután a városközpontba tartott a konvoj, amelyet majdnem hajnali kettőig lezárva tartott a rendőrség. A Fő utcát a Városházától a posta épületéig hermetikusan lezárták, a járókelők sem haladhattak át ezen a szakaszon.

Videó:  ma7
Videó:  ma7

 

Dunaszerdahely
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.