2019. július 29., 15:46

Örökké tarthat egy szerelem? Párkapcsolati terápia mindenkinek - VIDEÓ

A párkapcsolatok tartóssága, az örök szerelem igénye mindenkiben él. Ennek ellenére gyakran mennek tönkre jól induló kapcsolatok. Vajon mi ennek az oka, esetleg ki ennek az okozója? Az ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ a Gombaszögi Nyári Táborba a Ma7 médiacsalád sátrában. Aki erre válaszolni próbált, Kozma-Vízkeleti Dániel párterapeuta. A gyakran mulatságos válaszokban generációtól függetlenül mindenki megláthatja a saját görbe tükrét. Nézze velünk újra a beszélgetést!

Örökké tarhat egy szerelem? Párterápia mindenkinek - VIDEÓ
Médialapozó
Fotó: ma7

Vajon hány olvasónk gondolta már legalább egyszer életében, hogy megtalálta az "igazit", és vele az örökké tartó szerelmet? Aki még nem járt így, a jövőben még biztosan megtapasztalja ezt az érzést. Ezt azonban gyakran követi egy gyors vagy lassú kiábrándulás, amikor úgy érzi az ember, talán mégsem érezte jól, nem ő az.

Vajon miért fut zátonyra egy jól induló kapcsoltat, és ki követte el a legtöbb hibát? Van-e egyáltalán egy "főbűnös", vagy több tényező vezet a csalódáshoz? Vajon mennyivel járulunk hozzá magunk a probléma kialakulásához abban a kapcsolatban, ami egyébként működhetne jól is? Mekkora igényünk van a személyes drámákra, amelyek rombolják a kapcsolatunkat? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ az alábbi remek hangulatú előadásból!

Örökké tarhat egy szerelem? Párterápia mindenkinek - VIDEÓ
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!