Orbán Viktor sietett a kilincset nem találó Juncker segítségére - videó

ma7 2018. november 08., 12:47

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének Orbán Viktor magyar kormányfő segítségével sikerült kinyitnia az ajtót.

Merre kell kimenni? Fotó: PestiSrácok

Jean-Claude Juncker megint hangulatban volt az Európai Néppárt éppen az utódjelöltjéről döntő helsinki kongresszusán, amikor a VIP-társalgóban a tőle megszokott ruganyos léptekkel (nikotinéhségét csillapítandó) nekiindult megkeresni a kijáratot. A PestiSrácok.hu videójának tanúsága szerint végül Orbán Viktor miniszterelnök segítségével sikerült kinyitnia az ajtót.

Az isiászos, politikusokat végigpofozó, kokizó, papírkötegekkel legyintgető Jean-Claude Juncker testőrei kínosan ügyeltek arra, hogy megóvják elnöküket az újságírói kérdésektől. Junckert az Echo TV és a PestiSrácok.hu is szerette volna szóra bírni, de bár először igent mondott, végül nem válaszolt, majd egyetlen más felvetésre sem, miközben a testőrei határozottan odébb tessékelték az Echo TV stábját.

Az elnöki gorillák azt sem nézték jó szemmel, hogy a PestiSrácok.hu fotókat készít a politikusról. Juncker mindössze egy gyors kézfogást ejtett meg lehetséges utódjával, a bajor Manfred Weberrel, majd eltűnt az újságírók szemei elől.

0 HOZZÁSZÓLÁS