Nyáron is hódít a retro divat – piacra dobta első fürdőruháit a felvidéki divatmárka

Horváth Szomolai Andrea 2019. június 26., 09:36

Üde, nyárias, harsány divatszínek, merész geometriai alakzatok – ez jellemzi a felvidéki márka, a Kokafashion első fürdőruha-kollekcióját, amelyet Kiss Kósa Annamária divattervező a Pozsonyi divatnapokon mutatott be először.

Balról jobbra: Barthalos Andrea, Szépségtábor tulajdonos, modell, Kiss Kósa Annamária, divattervező, Bankó Barbara, modell Fotó: Kokafashion

Az idei nyári évadban már másodszor tűnt fel a rangos pozsonyi kifutókon a Kokafashion felvidéki divatmárka. Kiss Kósa Annamária, a márka tulajdonosa ezúttal merész fürdőruha-kombinációkat álmodott és valósított meg.

Az idén 15 éves Koka márka már több újdonsággal előhozakodott, ezúttal a nyári szezon nyitányaként a márkára jellemző geometrikus formák és meghökkentő színkombinációk olvadtak egybe retro hatást előidéző fürdőruhákká. Kiss Kósa Annamária elmondása szerint, már több éve tervezgette egy hasonló kollekció piacra dobását, ezen évek alatt több megrendelése is volt a nyári lenge ruhadarabok és divatkiegészítők terén.

Képgalériánk:
Fotó: Kokafashion

Mivel a KOKA ruhák is letisztult, geometrikus vonalvezetésről ismertek itt sincs ez másként. A nagy felületen a tagolások mind úgy vannak megosztva, hogy az optikailag előnyös legyen a hosszanti vonalak nyújtanak és a fekete szegélyek szintén levonnak pár centi viselőjükből. Az alábélelt fürdőruhák kényelmesek, a gumi szegés pedig biztosítja a tökéletes tartást”

– mutatta be a koncepciót portálunknak a divattervező. Hozzátette a kontrasztos színek az élénk 80-90 éveket idéző neon rózsaszín, sárga és zöld adja meg igazán a fürdőruhák karakterét. Feltűnőek, egyediek, kokásak.

Kiss Kósa Annamária mögött és előtt is mozgalmas napok állnak, mivel a napokban költözik be a felkészítőtáborba a Felvidék Arca szépségverseny döntőseivel, hogy felkészítse őket a július 5-ei döntőre, amelyre a Martfeszten kerül majd sor.

Képgalériánk:
Fotó: Kokafashion

A döntős lányokkal július 2-án a dunaszerdahelyi termálfürdőben is találkozhat a közönség egy divatbemutatón, majd a Kokafashion első fürdőruha-kollekcióját Nagymegyeren is bemutatják, június 27-én a termálfürdő új hullámmedencéjének átadásakor, délután négy órai kezdettel.

A Felvidék Arca döntősei külön versenyfeladatokat is kaptak a zsűri tagjaitól. Az egyik legjobban teljesítő lány, Bankó Barbara jutalomból modellként vonulhatott végig a pozsonyi divatnapok kifutóján a Kokafashion fürdőruhákat bemutatva.

0 HOZZÁSZÓLÁS