2020. február 14., 16:21

Nincs rosszabb egy fordítva elsült Valentin-napnál

A szerelmesek napja, február 14-e sajnos nem mindenki számára alakul az elképzelések szerint.

Az ideális Valentin-nap megszervezése ugyan nem kell, hogy bonyolult feladat legyen, de előfordul, hogy akik túlizgulják végül kellemetlen helyzetbe hozzák nem csak magukat, de a párjukat is.

Olyan történeteket, vallomásokat gyűjtöttünk össze, amelyekből kiderül, hogy mi az amit inkább kerüljünk, hacsak nem akarjuk, hogy esetleg negatív értelemben váljon emlékezetessé számunkra ez a nap.

Szerelmesek napja a sürgősségin

 A The Cut egy fiatal női olvasója egy korábbi, főiskolás élményéről számolt be. A lány intim meglepetéssel szeretett volna kedveskedni barátjának Valentin-napon barátnői tanácsát megfogadva, miszerint ébressze párját orális kényeztetéssel. Annak ellenére, amit a felnőtt filmek sugallnak, nem minden férfi reagál jól arra, ha így ébresztik - összegezte a lány a tapasztalatait, akit a felriadó fiú reflexből úgy orrba csapott, hogy végül az orvosnál kötöttek ki. “Az egész napot azzal töltöttük, hogy helyre tegyék az orromat, miközben azt magyaráztuk, hogy nem kapcsolati erőszak áldozata vagyok.”

valentin
Nemi beteg édesség

A lap egy másik olvasója tortát sütött a barátjának, ám a dolog nem épp úgy sült el, ahogy azt ő tervezte. Az édességre ugyanis csak a “Happy VD!” felirat került, a VD viszont nem csak a Valentin-napra utal, de a nemi úton terjedő betegségek angol rövidítése is ez. A felirattal nem is lett volna baj, hiszen sokan nincsenek tisztában a ezzel a jelentéssel, azonban a lány barátja orvos.

A Valentin nap az üzletláncok számára is nagy nap, hiszen ekkor lehetőségük nyílik becsalogatni a szerelmeseket üzleteikbe, ahol jelentős összeget költenek el. Bizonyos cégek kifejezetten ötletesen készülnek az ünnepre, azonban a következő esetekben igencsak maguk ellen dolgoztak.

Félreérthetetlen gesztus

Nem biztos, hogy átgondolták az új-zélandi Auckland városában lévő - Eiffel en Eden kávézó tulajdonosai a Valentin-nap alkalmából kihelyezett vendégcsalogató táblájuk szövegét. Bár manapság divat vicces szövegekkel becsábítani az embereket, de a kávézó tulajdonosai túllőttek a célon ezzel a szöveggel:

Valentin-napon nyisd ki a kocsiajtót a kedvesednek. Valentin-nap után a kocsi csomagtartóját nyisd ki neki - szól az igencsak morbid szöveg A New York Post hírlap szerint.

A hűtlen szerető

Furcsa Valentin-napi reklámot talált ki egy magyar virágkereskedés. Az Oázis Kertészet hirdetése szerint az akció keretében két azonos értékű virág vásárlása esetén az egyik árából 50% kedvezményt adnak. Ezt az akciót egy egészen megdöbbentő plakáton hirdették meg A hűtlen szerető néven, így egyértelmű, hogy a pár melyik tagjának akartak kedveskedni az akcióval. Az évek során arra figyeltünk fel, hogy míg például Anyák napjára jellemzően egy darab értékesebb virágot, Nők napjára ennél lényegesen több, kisebb értékű ajándékba szánt virágot vásárolnak a hozzánk betérők. Ezekre nyilván könnyen található magyarázat- magyarázkodott a szóvivőjük.

A CitizenGO nevű oldalon petíció indult az Oázis ellen a reklám miatt, aminek eredménye az lett, hogy a hirdetéseket véglegesen eltüntették – számolt be a Válasz.hu.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.