lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2019. december 31., 09:00

Nézze meg sorozatunk forgatásának legviccesebb pillanatait! - Vízsodorta bakiparádé – VIDEÓ

A Vízsodorta históriák alkotói és szereplői minden kedves nézőnek és olvasónak nagyon boldog új esztendőt kívánnak az alábbi videóval, amelyben az elmúlt év forgatásainak vicces pillanatait szedte csokorba Kósa Lőrinc és Zalka Lóránt.

Videó:  VKL Stúdió

Eltelt egy év, véget ért a filmsorozat első évada. Sok-sok történet „került le a padlásról”. Az idősek elbeszéléseit a fiatalabbak kis jelenetekben játszották el, elkészültek az első öt Duna menti település históriáit dokumentáló filmek. Csiliznyárad, Medve, Kulcsod, Kolozsnéma és Bős adatközlői, szereplői, valamint az alkotók és stáb december 28-án Kulcsodon találkoztak, hogy elbúcsúztassák az óévet és énekkel, koccintással köszöntsék az újat.

Ebben a videóban megörökítettük ezeket a pillanatokat, ám az összeállításunkban nemcsak az új esztendőt köszöntő szép ének, de számos kacagtató jelenet is helyet kapott. Egy kis „hordalék” a forgatásról, gazdagon fűszerezve Zalka Lóránt enyhén szólva meglepő bevezetőivel és Kósa Lőrinc „pallérozott” beszédmodorával és szókincsével.

Fogadják szeretettel, nézzék vidáman, a nevetéstől kicsorduló könnyeiket ne tartsák vissza! Áldott, örömökben gazdag új esztendőt kívánunk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.