lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2022. május 26., 14:52

Nemcsak a futókra, azok gyermekeire is gondoltak - Minden várakozást felülmúlt a DGS Dögös Sprint előregisztrációja

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valóságos roham volt a DGS Dögös Sprint 2022 előregisztrációs jegyeiért, és mind a 600 hely elkelt (ez a 750 jegy 80%-a), amit a szervezők az esemény népszerűségének és az emberek segíteni akarásának tulajdonítanak.

DGS Dögös sprint
Fotó: dgsprint

Aki azonban eddig még nem regisztrált,  az se csüggedjen, mert a helyszínen ezt még megteheti majd, reggel 8 és 9 óra között május 28-án – mondta az esemény házigazdája, Kárpáty Ernő.

A kis Filip
Fotó:  dgsprint

A rendezők senkiről sem feledkeztek meg, ezért két ugrálóvárral készülnek az esemény helyszínén, így azok a szülők is nevezhetnek, akik ezt eddig nem tudták megtenni, mert nem volt, aki az utódaikra vigyázott volna, ám ez már nem lehet akadály. Emellett a DGS szervezői az egészséges és mozgásszerető életmód, valamint a mihamarabbi sportimádat jegyében egy újdonsággal is készülnek.

A jövőre gondolva a legkisebbeknek (9 év alattiaknak) is szervezünk egy mindössze 250 méteres „futást”, amolyan kedvcsinálóként, ahol valamennyi résztvevő lurkó ajándékban részesül"

– tudatta velünk a rendezvény házigazdája.

Minden segítség jól jön

A futóinkon kívül várunk minden segítő szándékú személyt a helyszínen, akik mozgás nélkül is támogathatják a kis Filipet, aki egyedül az országban Angelman-szindrómában szenved, és támogatásra szorul, akár készpénzzel a kihelyezett gyűjtőurnába téve adományukat, illetve segíteni lehet DGS pólóvásárlással és egy számlaszámot is megadunk (IBAN: SK53 7500 0000 0040 3002 0262, BIC: CEKOSKBX), melyre utalással lehet a tetszés szerinti összeggel hozzájárulni a beteg gyermek szebb jövőjéhez – részletezte Kárpáty Ernő.

A remek hangulat, a közösségi élmény és jótékonykodáson túl a helyszínre látogatók találkozhatnak majd az esemény fővédnökével, Ľudovit Kleinnel,az első szlovák mma harcossal, aki bekerült az UFC-be mezőnyébe.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.