Nem fiú, hanem egy lány szöktette meg a 11 éves Dorottyát

ma7 2019. augusztus 11., 09:54

Korábban beszámoltunk arról, hogy egy Csepelről eltűnt 11 éves lányt keres a rendőrség. A feltételezések szerint Nagy Dorottya egy érsekújvári illetőségű fiúval szökött meg.

Dorottya, aki időközben már hazatért családjához Fotó: Police.hu

Időközben a két kiskorút megtalálták az egyik IC-vonaton. A rendőröket egy váratlan fordulat hökkentette meg. Mint arról az Origo.hu portál beszámolt a 15 éves szlovákiai fiú valójában lány. A gyerek mindenkit becsapott, még Dorottyát is, aki romantikus gyerekszerelemnek élte meg a történteket. Mostanra már mindenki otthon van.

A 11 éves csepeli Dorottya számára egy csodaszép gyerekszerelem volt K. Krisztián, és eszébe se jutott soha, hogy az interneten megismert "fiatalember"  ilyen csúnyán becsapja. A kislány annyira odavolt 15 éves szlovákiai magyar választottjáért, hogy összepakolt, és megszökött vele.

A rendőrök Pécsett, egy InterCity vonaton találták meg őket, és ezután jött a hideg zuhany mind a két gyereknek.

A rendőrök elkérték a kisfiú iratait, ám kiderült, hogy azok hamisak. Ekkor mondták, hogy vegye le magáról azt a bő inget, amit viselt. Segítettek neki, és ekkor kerültek elő a valódi papírjai, amik egy lány nevére szóltak, valamint a teste is egyértelműen egy női test volt. Erről Dorottya nagynénje, Nagy Brigitta beszélt az újságíróknak.

0 HOZZÁSZÓLÁS