Nem bírta a bezártságot, kilökte a barátnőjét az erkélyről a brit férfi

2020. április 29., 14:46
ma7

Nem bírta a bezártságot, egy veszekedés során kidobta thai élettársát a hetedik emeleti erkélyükről egy brit férfi. A nő szerencsésen túlélte a zuhanást.

 Dave Mitchell
Fotó: Viral Press
Dave Mitchell brit turista a balkonon

Letartóztattak kedden egy brit turistát a thaiföldi keleti részén fekvő Rayongban, mert egy vita során kilökte az élettársát a hetedik emeleti erkélyükről - írja a Daily Mail. Dave Mitchell a rendőröknek azt mondta, hogy nagyon stresszes volt a bezártság miatt.

A lapnak a kerületi rendőrkapitányság helyettese azt mondta, hogy a rendőrök kedden kora délután kaptak bejelentést arról, hogy a pár hangosan veszekedett, majd a nő kizuhant az erkélyről.A kiérkező mentők kórházba szállították a thai nőt, aki szerencsésen túlélte az esést, de eltört a csípője.
Brit turista felesége
A feleség csonttöréssel megúszta a zuhanást

A nő azt mondta a hatóságoknak, hogy férje lökte ki az erkélyről a veszekedés során.

Miután a rendőrök kiérkeztek, a férfi elbarikádozta magát a tengerre néző erkélyen. A rendőröknek csak több mint két óra után sikerült bejutni Dave-hez, akit végül letartóztattak.

A 46 éves brit férfi azt mondta később a hatóságoknak, hogy nem tudott hazatérni, mert a repülőjáratokat törölték a koronvírus-járvány miatt, így Thaiföldön ragadt. Az országban a járványhelyzet miatt szigorú kijárási korlátozásokat vezettek be, Dave pedig azt mondta, hogy a bezártság miatt nagyon stresszes volt. 

Kövesse facebook oldalunkat is!