HIRDETÉS

Ne dőljön be a kamu Wizz Air-oldalaknak!

hirek.sk 2017. november 08., 18:35
BUDAPEST, POZSONY. Az elmúlt időben több internetes oldal is visszaélt a Wizz Air nevével, és a társaság nevében hamis nyereményjátékot hirdetett.

A Wizz Air nevével visszaélve próbálják átverni a netezőket: a Facebookon rohamosan terjed egy kamuoldal, amely három kérdés megválaszolásáért cserébe két ingyenes repülőjegyet ígér, "csak" a bankkártya adatait kell megadni. Ne dőljön be az átverésnek, az adathalászok támadnak a Wizz Air nevével visszaélve.

Ezzel kapcsolatban a légitársaság az alábbi közleményt adta ki: "A Wizz Air arról értesült, hogy több weboldal és Facebook-oldal is megtévesztő módon a WIZZ márka jellemzőit vagy ahhoz hasonló részleteket felhasználva félrevezeti a felhasználókat, hogy azt gondolják, a Wizz Air hivatalos oldalain járnak. Egyes oldalakon álpromóciókat indítottak, amelyek során azt állítják, hogy a résztvevők WIZZ repülőjegyeket nyerhetnek.

A Wizz Air felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a WIZZ hivatalos weboldala a wizzair.com, és minden olyan információ, ami a WIZZ által indított promóciókra, játékokra vonatkozik, a wizzair.com oldalon, a légitársaság hivatalos közösségi oldalain és a WIZZ hírlevélben szerepel. A Wizz Air figyelmezteti az ügyfeleit, hogy ne látogassanak olyan oldalakat, amelyeket nem a WIZZ hivatalos kommunikációs csatornáin hirdetnek, illetve semmiképpen ne kattintsanak a nem hivatalos oldalakon elhelyezett linkekre.

A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket a felhasználókat megtévesztő szereplők és oldalak ellen, amelyek félrevezető módon sugallják, hogy a Wizz Airt képviselnék."

Forrás: Origo, HVG
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS