2022. augusztus 30., 18:54

Nagymegyeren is veszélyes késő este egyedül sétálni - még egy fiatal férfinak is

Egy párocska támadt késő este Nagymegyeren egy gyanútlan járókelőre. Amíg a pár férfi tagja biztonságos távolból figyelte az eseményeket, a nő a bokrok közül előugorva támadt egy sötét utcában az arrajáró 38 éves férfira.

Rablás Nagymegyeren
Fotó: Nagyszombat megye, Rendőrség

A garázdálkodó pár 41 éves női tagja ellen a dunaszerdahelyi rendőrség rablás vétségével indított eljárást.

Az eset még szombaton késő este fél tizenegykor történt, a rendőrség azonban csak most adott hírt közösségi oldalán az történtekről.

A nő hátulról támadt a férfira. Megragadta a hátizsákja pántját, és megpróbálta lerántani a férfi hátáról.

Ő azonban védekezett, és erősen tartotta a hátizsákot. A nő olyan intenzitással támadt, hogy az áldozatot a földre taszította, és vonszolta hátizsákostul magával. A hátizsák szíja végül elszakadt, ekkor sikerült a nőnek megkaparintania azt, a távolabb álló partneréhez vitte és átadta annak. A zsákmányon később megosztoztak.

Nem sokáig örülhettek azonban, mert a rendőrségnek a városi rendőrökkel együttműködve sikerült elkapniuk és őrizetbe venniü a garázda párt. Most a börtöncellában csücsülve várják a büntetésüket.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.