Milyen arc van a hajkorona mögött? Alena Zsuzsová egy hónappal a gyilkosság után celebek között mutatkozott - VIDEÓ

ma7 2019. február 09., 14:43

Alena Zsuzsová, akit a Kuciak-gyilkosság megrendelésével gyanúsítanak, egy hónappal a gyilkosság után még divatbemutatókra járt.

Fotó: TASR

Majdnem egy év telt el azóta, hogy megölték Ján Kuciakot és jegyesét, Martina Kušnírovát. Mint kiderült, a gyilkosság megrendelésével gyanúsított Alena Zsuzsová egy hónappal az emberölést követően még vígan mutatkozott a nyilvánosság előtt: lányát egy trencséni divatbemutatóra kísérte el, amelyen többek közt Zuzana Plačková, illetve az egykori szépségkirálynő, Vanessa Bottánová is jelen volt.

Zsuzsová rendszeresen mutatkozott celebek között különféle akciókon – még a gyilkosságot követően is. A Nový Čas szerint

minden bizonnyal ínyére volt, hogy különféle hírességekkel találkozhat.

Amellett, hogy Zsuzsová bejuttatta lányát a modellvilágba, gyerekét befolyásos embereknek is bemutatta. A médiában megjelent információk szerint

a lány keresztapja nem más, mint Marián Kočner, de Martin Glváč is csak Leonkának szólította

a Facebook-üzeneteiben.

A befolyásos emberekkel való kapcsolatainak köszönhetően Zsuzsová minden bizonnyal érinthetetlennek hitte magát. „Ilyen ember elveszíti a természetes óvatosságát, megerősíti magában, hogy semmi baja sem eshet“ – nyilatkozta a cas.sk-nak Dušan Kešický pszichológus.

Forrás: cas.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS