2019. november 16., 18:29

Mi az igazság Schumacher állapotáról? A volt menedzser és a korábbi világbajnok felesége ugrott egymásnak

Corinna Schumacher, a korábbi világbajnok pilóta, Michael Schumacher feleség olyat tett, amit már régen nem: megszólalt a sajtóban. 

MIchael Schumacher
Fotó: TASR

Néhány nappal ezelőtt egy televíziós interjúban kifakadt Willi Weber, a hétszeres Forma–1-es világbajnok, Michael Schumacher korábbi menedzsere. Weber azt állította, "tiltólistára" tette őt Corinna Schumacher, a pilóta felesége, ezért 2013-as balesete óta egyszer sem látogathatta meg a legendás pilótát.

Weber azt állította, talán azért nem engedik barátja közelébe, mert a felesége fél, hogy a volt menedzser megtudja, valójában milyen állapotban van Schumacher, és kitálal a sajtóban.

Weber kijelentései annyira felháborították Schumacher feleségét, hogy olyat tett, amit jó ideje már nem: a sajtóhoz fordult. Corinna egy magazinnak adott interjúban azt válaszolta Weber vádjaira, hogy férje a legjobb kezekben van, és ő mindenben kívánságait követi. Férje pedig azt szeretné, ha titokban maradna egészségi állapota.

"Értsék meg, Michael kérését teljesítjük, amikor nem tájékoztatjuk a nyilvánosságot egy olyan érzékeny adatról, mit amilyen az egészségi állapota" - nyilatkozta Corinna Schumacher a Blikk.hu beszámolója szerint.

Schumacher 2013-ban, síelés közben szenvedett súlyos koponyasérülést. Állapotáról hat éve nem tudni biztosat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.