HIRDETÉS

Meghalt a korábbi magyar szépségkirálynő

hirek.sk 2018. január 29., 16:39
BUDAPEST. Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 királynője volt. Két éve rosszindulatú daganatot találtak a szervezetében. Alvás közben érezte, hogy valami nyomja a bordáját. Az orvosok lemondtak róla, de ő sokáig küzdött a gyilkos kór ellen. Halálát férje hozta nyilvánosságra.

Koller Katalin 2014-ben ment férjhez, de a felhőtlen boldogság nem tarthatott sokáig: pár hónap múlva köhögni kezdett. A köhögésre felírt gyógyszer nem használt. Később már hányt is - írta meg a TWN. 

Először alvás közben érezte, hogy valami nyomja a bordáját. "Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez" -  mondta akkor a Borsnak.

Nem sokkal később viszont kiderült, hogy nem hipochonder, rosszindulatú daganata van. "Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám" - mondta a volt szépségkirálynő, aki anyjával együtt kérdezte meg az orvost, mit lehet tenni a gyógyulás érdekében.

Az egyik orvos ingerülten közölte velünk, hogy nincs szó semmilyen gyógyulásról, csak kergetik a daganatot, és törődjek bele az elkerülhetetlenbe. De én eldöntöttem, hogy nem hallgatok rá, és hogy legyőzöm a kórt"

Katalin fél évig hetente járt kemoterápiás kezelésre, összesen 27 adagot kapott. A férjével tervezett nászútjuk is elmaradt akkor. Tavaly előtt életmódot váltott, és az utolsó három CT-vizsgálata már negatív lett, de végül a gyilkos kór legyőzte Koller Katalint.

Forrás: Origo.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS