Meg kell műteni Laár Andrást

ma7 2019. június 12., 13:44

Május végi autóbalesete miatt meg kell műteni Laár András vállát, ami azt jelenti, zenekarának meg kell oldania a gitár pótlását.

Galántai Zsolt gitározik Laár András helyett Fotó: Archívum
A KFT frontemberének, Laár Andrásnak május végén volt autóbalesete. Egy kocsi ütközött a taxinak, amiben a zenész utazott. Akkor úgy hitték, csak néhány hétig kell megoldani Laár pótlását, szerdára viszont kiderült, hogy műteni kell a zenészt. A zenekar dobosa, Márton András a Ripostnak azt mondta, olyan súlyos a sérülés, hogy csak műtéttel lehet megoldani.

Úgy tűnt, nincsen semmi komolyabb sérülése Andrásnak, csak most, a további vizsgálatokon derült ki, hogy nagy a baj”. Laár Andrásnak annyira fájt a válla, hogy képtelen lett volna gitározni a koncerteken, így a lekötött rendezvényeken azóta Galántai Zsolt segítette ki a zenekart. És most kiderült, hogy a továbbiakban is számítanak a segítségére, mert Laárnak a műtét után is rehabilitációra lesz szüksége.

A zenekar szerdai Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy a továbbiakban is Galántai Zsolt gitározik a KFT-koncerteken, Laár András pedig énekelni fog.

Forrás: Origo
0 HOZZÁSZÓLÁS