2023. március 12., 08:51

Már csak a lakodalom hiányzott... – KÉPEKKEL

„Kedves párok, házasulandók, szeretettel meghívunk benneteket az 1. Vásárúti esküvőkiállításra, melyen megtalálható lesz minden, ami a nagy naphoz kell”, hirdette a Vásárúti Kulturális Központ Facebook oldala az ominózus eseményt, amely 2023. március 11-én, szombaton meg is valósult.

dsc_2265
Galéria
+30 kép a galériában
1. Vásárúti esküvőkiállítás
Fotó: Lacza Gergely

A Covid óta hasonló esemény nem volt a környéken, mesélte Kálmán Sarolta, a rendezvény ötletgazdája, aki elárulta, hogy 33 kiállító érkezett a helyszínre, akik között van fotós, videós, kellékes, akad aki ékszerekkel, dísztárgyakkal, jegygyűrűkkel, menyasszonyi ruhákkal és alkalmi ruhákkal foglalkozik, mások virágkötők, borászok, dekorosok, sminkesek, fodrászok, de van itt zenekar, vőfély, ceremóniamester, süteménykészítő és minden olyan szakmabeli, akikre egy esküvő alkalmával szükség lehet.

dsc_2239
Kálmán Sarolta
Fotó:  Lacza Gergely

A Covid ideje alatt a vásárúti kultúrházban is kevesebb lakodalom zajlott, ezen kívánnak egy kicsit segíteni, népszerűsítve a helyszínt, a pár évvel ezelőtt felújított kultúrházat, ahol modern konyha is található.

dsc_2244
1. Vásárúti esküvőkiállítás
Fotó:  Lacza Gergely

A szolgáltatások zömét természetesen a helyszínen ingyen kipróbálhatták az érdeklődők, az ételeket és italokat megkóstolhatták. A fodrászok, sminkesek folyamatosan dolgoztak, de igény szerint bármelyik esküvői vagy alkalmi ruhába bele lehetett bújni, feltéve, ha belefért az illető.

dsc_2266
1. Vásárúti esküvőkiállítás
Fotó:  Lacza Gergely

Kálmán Sarolta elmondta, hogy a szolgáltatók is örömmel vállalták a megmutatkozást és a jelek alapján konkrét ajánlatokat is kaptak, mert nemcsak bámészkodók érkeztek a helyszínre, hanem komoly érdeklődők is.

dsc_2272
1. Vásárúti esküvőkiállítás
Fotó:  Lacza Gergely
dsc_2239
Galéria
+30 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.