2022. november 7., 08:19

Magyar színésznő nyerte a szlovák Markíza TV showműsorát

Magyar színésznő diadalmaskodott a Markíza Tvoja tvár znie povedome (Ismerősen hangzik az arcod - a furcsa cím egy szójáték, az eredeti angol cím is ugyanez: Your Face Sounds Familiar) című showműsorának közönségszavazásán.

A Magyarországról ismert Sztárban sztárhoz hasonló tematikájú műsorban szlovákiai színészek, énekesek, celebek, bújhattak más, jellemzően külföldi sztárok bőrébe. A hetek óta tartó megmérettetést végül egy magyar színésznő,

Rák Viktória nyerte meg, aki a döntőben az amerikai Jennifer Lopez egyik slágerét, a Jenny from the block című számot (és persze a hozzá tartozó koreográfiát) adta elő.

A színésznő fellépése előtt azt nyilatkozta, nagyra értékeli a műsort adta esélyt, ráadásul pontosan tudja, ez az utolsó lehetősége arra, hogy a zsűrinek és a közönségnek is bizonyítson.

A döntőben még egy magyar is érdekelt volt, a fiatal színművész, Tóth Károly végül a negyedik helyen végzett. Tóth Leonard Cohen közismert slágerét, a Hallelujah-t énekelte el nagy átéléssel.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.