2019. február 7., 12:48

Luxuslakóparkban bujkál a zalai áljézus

Egy zalaegerszegi luxus lakóparkban próbál elbújni a nyilvánosság elől az a 65 éves férfi, aki "Jézus reinkarnációjának" adta ki magát, így átverve több száz embert. Egy szektát alapított, aminek tagjainak gyógyítást ígért. A kapott adományokat viszont magára költötte és neki tetsző fiatal lányokat arra is rávette, hogy lefeküdjenek vele.

teskand-aljezus.jpg
Fotó: Polyák Attila
Az áljézus beköltözött a fiához és annak családjához egy szép, lakóparki lakásba Zalaegerszegen, az alsóerdősori elegáns lakóövezetbe. Egy, a szomszédban élő asszony elmondta, hogy mindig idegesnek látja a férfit, soha senkivel nem akar beszélni.

Gyakran látom kora reggelente, úgy látszik, csak akkor mer előjönni. Itt lakik a házban a fiánál. Múltkor reggel is, amikor kutyát sétáltattam, láttam, ahogy kiszállt a fekete luxusautóból, nem nézett senkire, hanem leszegett fejjel rohant befelé a házba. Rögtön felismertem, tudom, hogy ő az a hírhedt kuruzsló, sokan ismerik a környéken– mesélte az asszony.

Egy másik szomszéd is csak reggelente szokta látni a férfit, szerinte itt akar elbújni az üldözői elől.Elmondása szerint a férfi ugyanúgy néz ki, mint korábban, nem hízott meg és nem növesztett szakállat.

Valószínűleg üldözési mániája lehet, annyira rohan mindig. A környéken tudják, hogy ő az a híres szektavezér, a férfiak a titkára kíváncsiak: hogyan sikerült 60 évesen 20 éves lányokat befűznie? – mondta nevetve a szomszéd.

A 65 éves T. Miklós azt állítja, hogy ő „Jézus reinkarnációja". Ezzel egy óriási birodalmat épített fel maga köré, több száz fős szektát vezet, a híveinek gyógyítást ígért. Kiderült, hogy agykontrollal és érzelmi zsarolással csábította ágyba a neki tetsző fiatal lányokat, valamint a rászorulóknak szánt adományokat saját magára költötte. Egy luxusvillában él Teskándon és több luxusautója is van.

 

Megosztás
Címkék