Lefejezte az anyját, aztán a fejét szomszédjuk udvara elé dobta

ma7 2019. július 22., 20:01

A Sydney külvárosában élő Jessica és az 57 éves anyja jóban voltak, az asszony mindenben támogatta a gyerekét, egy papagájt is közösen neveltek. Egy nap a lány megölte az anyját, feldarabolta a testét, a fejét pedig a szomszéd kertje elé dobta.

Rita Camilleri és gyilkosa: Jessica Fotó: ma7

A 25 éves nőt több mentális betegség miatt kezelték a múltban, például depresszióval, autizmussal és biporális zavarral is.

Szombat este valószínűleg összevesztek egymással, majd Jessica leszúrta az anyját, aztán feldarabolta a holttestet. A levágott fejjel kiment a lakásból, és ledobta a szomszédjuk kertje elé.

A gyilkosságot végignézte az asszony unokája, akire éppen ő vigyázott aznap. A 4 éves fiú megúszta pár fejsérüléssel. Bár azt nem tudni, hogy vele mi történt pontosan, de az tény, hogy hosszú évekbe telhet, mire feldolgozza, amit látott.

A helyszínre riasztott rendőrök azt mondták, hogy ez volt az egyik legszörnyűbb helyszín, amit valaha láttak. Többen tanácsadóhoz fordultak a látvány miatt"– írja a Daily Mail.

Amikor a szomszédokat kikérdezték, az egyikük arról beszélt, hogy a tragédia előtti napon látta a nőt és az anyját együtt nevetgélni.

Jessicát őrizetbe vették, miközben végig azt hangoztatta, hogy addig nem zárhatják be, amíg nem látta orvos.

Elmondása szerint nem tudta rendesen mozgatni az ujjait, ezért az anyja vérét sem tudta rendesen lemosni magáról.

Forrás: Daily Mail
0 HOZZÁSZÓLÁS