2019. július 21., 10:15

Kitárja a divatvilág kapuit a felvidéki Szépségtábor – VIDEÓVAL

Az idei Szépségtábor gálaműsorának zárásaként minden kislány egy oklevelet és szépségtáboros szalagot kapott.

szt4.jpg
Médialapozó
Fotó: Horváth Szomolai Andrea

Negyedik alkalommal rendezték meg a Szépségtábort Lakszakállason. A különös kezdeményezés célja, hogy öt napon keresztül bemutassák a résztvevőknek a divatvilág működését, megtanítsák a helyes mozgást, testtartást, színes tánckoreográfiákat. A táborozó fiatalok fotózáson is részt vesznek, valamint egy minden tanult mozgást, táncot bemutató záróműsorral is készülnek.

Az idei első turnus július 19-én, pénteken zárult, a rögtönzött gálaműsoron részt vettek a Felvidék Arca szépségverseny döntősei, királynője és udvarhölgyei is. Lakszakállas polgármestere, Mayer Ferenc a nyitóbeszédében elmondta, nagy öröm számára, hogy a községben van igény és lehetőség hasonló táborokra és rendezvényekre, ahol a gyermekek és fiatalok jó kezekben vannak és színvonalas produkciók születnek.

A Szépségtábor záróműsora előtt igazi nyüzsgés volt a lakszakállasi kultúrházban. A kisiskolás korú lányok csodálattal üdvözölték a Felvidék Arca döntőseit és rendkívüli örömmel fogadták Bankó Barbarát, akinek koronáját bárki felpróbálhatta, igazi királykisasszonnyá válva így egy percre. A záróműsoron a kislányok tánckoreográfiákat és vonulásokat mutattak be utcai viseletben, valamint nem hiányozhatott a divatbemutatók báli ruhás felvonulása sem. Láthatóan, minden kislány élvezte, hogy pár percre a figyelem középpontjába kerül és övé a kifutók világa.

Fotó:  Horváth Szomolai Andrea

Bartalos Andrea, a Szépségtábor megálmodója és főszervezője mára már egy kész segítői csapatot tudhat maga mellett. Portálunknak elmondta, rendkívül hálás azért, hogy fiatal barátai, segítői magas színvonalon tudnak foglalkozni a táborozókkal, szép élményeket biztosítva nekik. A Szépségtábor egyediségével kapcsolatban hozzáfűzte, ezzel a csallóközi kis falvakból érkező gyerekek számára kinyílik egy új világ, új lehetőségeket ismernek meg, és akit igazán érdekelni kezd a divatvilág, azt egy szakmára is meg tudják tanítani. Több olyan volt táborozójuk van, akik ma már valamilyen márkát képviselnek, vagy modellként kezdtek el dolgozni.

Az idei Szépségtábor gálaműsorának zárásaként minden kislány egy oklevelet és szépségtáboros szalagot kapott, az ajándékokat a Felvidék Arca döntősei nyújtották át. A tábor következő turnusa július 22-án hétfőn veszi kezdetét, és szintén záróműsorral várják majd az érdeklődőket.

szt4.jpg
+7 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.