HIRDETÉS

Kiengedték az ünnepekre a börtönből Rezešovát

hirek.sk 2018. január 03., 17:06
BUDAPEST. A Lokál információi szerint szabad emberként tölthette az ünnepeket a négy ember halálával járó baleset okozása miatt börtönben ülő Eva Rezešová. A szlovák milliomosnő december 23-án és szilveszterkor is elhagyhatta a Gyorskocsi utcai börtönt, ahol kilencéves büntetését tölti.

December 31-én reggel nyolc óra után néhány perccel hagyhatta el hat másik elítélttel együtt a Gyorskocsi utcai börtönt Eva Rezešová. A 2012-ben négy ember halálát okozó baleset miatt büntetését töltő szlovák milliomosnőt édesanyja, Eva és kisebbik lánya, Ella várta a kapuban. A Lokál úgy tudja, hogy egy belvárosi, második emeleti lakásban ünnepelték az új éve. A gázolónak csak január 2-án kellett visszatérnie a rácsok mögé, tehát két teljes napra kapott engedélyt az eltávozásra.

A szlovák milliomosnő nemcsak az óév utolsó napján, de a szenteste előtti reggelen, december 23-án is – szintén 48 órára – elhagyhatta a börtönt, így szeretteivel tölthette a karácsonyt. Információik szerint édesanyja és két lánya, Ella és a 18 éves Alexandra ülte körbe Rezešovával az ünnepi asztalt, és ajándékozták meg egymást.

"Eva mindenkinek saját készítésű kézimunkát ajándékozott, aminek nagyon-nagyon örültek. A kis Ella saját maga készített festménnyel kedveskedett édesanyjának, az együtt lévő családot próbálta megörökíteni" – mesélte a lapnak egy Szlovákiában élő barátjuk.

Rezešová először tölthette szabadon a családjával az ünnepeket azóta, hogy 2012-ben letartóztatták, miután az M3-as autópályán halálos balesetet okozott. A milliomosnőt 2014-ben több ember halálát okozó ittas járművezetésért kilenc évre ítélték. Büntetése alatt végig példás volt a magaviselete, és dolgozik is, így kaphatott az ünnepek alatt többször is eltávozást. Rezešová büntetése kétharmadának letöltése után, még ebben az évben kedvezménnyel szabadulhat, feltételesen.

Forrás: lokal.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS