HIRDETÉS

Kevin Spacey egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta

hirek.sk 2017. november 09., 09:55
LOS ANGELES. Kevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség. A színészt szexbotránya miatt kivágják A világ összes pénze című filmből is, melyet Christopher Plummerrel forgat újra a rendező.

Heather Unruh elmondta, hogy fia, aki akkor 18 éves volt, egy étteremben futott össze a Kártyavár sztárjával. A fiút teljesen letaglózta, hogy véletlenül találkozott a filmsztárral, aki egyik italt a másik után vásárolta neki, majd betuszkolta a kezét a tinédzser nadrágjába és megragadta a nemi szervét.   

A nő szerint a fiú pánikba esett és képtelen volt eltávolítani Spacey kezét a nadrágjáról. A színész végül kiment a mosdóba, és amikor látóterén kívül került, a fiú egy közelben lévő nő sürgetésére hazafutott.   

Az esetet nem jelentették, mert a fiú akkor nagyon szégyellte - mondta az anya. A család most úgy döntött, mégis jelentik, "a légkör ugyanis megváltozott, miután mások is a nyilvánosság elé tárták Spacey szexuális visszaéléseit".   

"Kevin Spaceynek azt akarom mondani, hogy szégyellje magát azért, amit a fiammal tett" - mondta Unruh. Hozzátette: fia az elmúlt héten feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás elkezdődött. Mint elmondta, a fiú bizonyítékot adott át a hatóságoknak, ügyvédje, Mitchell Garabedian közlése szeirnt azonban nem árulhatják el, mi volt az.   

Anyja szerint a jelenleg egyetemista fiú továbbra is szenved az eset okozta érzelmi megrázkódtatástól.   

A hétvégén Richard Dreyfuss amerikai színész fia, Harry közölte, hogy Kevin Spacey őt is zaklatta 2008-ban.   

A múlt héten a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja állt elő azzal, hogy Spacey részéről "ragadozó" viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt. Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spaceyt, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

Kevin Spaceyt szexbotránya miatt kivágják A világ összes pénze című filmből

Kivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót - erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.

A Variety, a The Hollywood Reporter és a deadline.com értesülését egy, a film forgalmazójához, a Sony Pictureshöz közelálló forrás is megerősítette. A film forgalmazása az eredeti tervek szerint december 22-én kezdődne Észak-Amerikában.

A világ összes pénze című, megtörtént események nyomán készült produkciót Ridley Scott rendezte. A dráma 1973-ban játszódik, amikor elrabolták a dúsgazdag John Paul Getty 16 éves unokáját. A filmben Kevin Spacey játszotta a milliárdos nagyapát, akit a fiú anyja próbál meggyőzni arról, hogy fizesse ki a váltságdíjat.   

Scott a 87 éves Christopher Plummerrel forgatja újra a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey jeleneteit. A munka már el is kezdődött, és a rendező kitart amellett, hogy a film egy hónap múlva a tervekhez híven a mozikba kerülhet. Egyébként Scott állítólag eredetileg is Plummert választotta volna erre a szerepre, de a stúdió a hírek szerint nagyobb nevet akart, ezért készült végül Spaceyvel a produkció.   

Spacey mintegy két hetet forgatott a stábbal, számos olyan felvétele volt, ahol csak ő szerepelt a képen. Az újraforgatásban a közös jelenetek miatt Mark Wahlberg és Michelle Williams is részt vesz.   

A filmet a Sony korábban már visszavonta az Amerikai Filmintézet (AFI) fesztiváljáról, ahol november 16-án debütált volna. Az újraforgatásról szóló hírek pár órával azt követően láttak napvilágot, hogy Spacey egy újabb áldozata állt a nyilvánosság elé.    

A Harvey Weinstein filmmogul egy hónapja kirobbant szexuális zaklatási botránya nyomán elindult lavina október végén érte el Kevin Spaceyt, akit először Anthony Rapp vádolt meg azzal, hogy a nyolcvanas években, 14 éves korában a színész szexuálisan zaklatta őt. Azóta a sztár több további áldozata is megszólalt, köztük a Netflixnél forgatott Kártyavár című tévésorozat nyolc alkalmazottja, akik ugyancsak szexuális zaklatással vádolták Spaceyt. A Netflix válaszul bejelentette, hogy a széria hatodik évfolyamának forgatását felfüggeszti, és a Gore Vidal amerikai íróról szóló, Spaceyvel készült életrajzi filmet sem mutatja be.   

Spacey ellen közben már a londoni rendőrség is nyomozást indított egy 2008-ban történt szexuális bántalmazási ügy miatt.

Forrás: MTI
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS