Két férfi halt meg egy győri munkahelyi verekedésben

hirek.sk 2018. február 09., 09:56
GYÕR. Meghalt egy férfi egy győri munkahelyi verekedésben csütörtökön - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Pénteken pedig a győri kórházban meghalt az a 43 éves férfi is, akit munkatársa csütörtökön nyolcszor késsel mellkason szúrt az E.ON győri telephelyén.

Azt írták, hogy egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.   

A rendőrség emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - olvasható a közleményben.   

Az E.ON tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között. Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat.   

A kisalfold.hu információi szerint az egyik munkavállaló keveredett szóváltásba majd verekedésbe főnökével.

Meghalt a csütörtökön Győrben megszúrt férfi

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt - tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.

Oláh Attila csütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át, életveszélyes állapotban volt, és az intenzíven ápolták, de a súlyos sérülések szövődményeibe belehalt. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták. A kisalföld.hu úgy tudja, hogy egy kétgyermekes családapáról van szó.

0 HOZZÁSZÓLÁS