Katalin hercegné ugyanabban a betegségben szenved, mint egykor Diana?

ma7 2019. január 12., 15:00

A brit sajtó számos alkalommal cikkezett már arról, hogy Kate Middleton ugyanabban a betegségben szenved, mint Diana hercegnő - írja a Doily.

Fotó: Puzzlepix

Úgy tűnik, hogy Vilmos herceg felesége több esetben megküzdött a bulimiával, a betegséggel, amivel Diana hercegnő is meg kellett küzdjön. Persze, ez még csak találgatás, biztosat nem tudni, mert a királyi család több ízben is cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket.

Ugyanakkor nem lehet elmenni amellett, hogy Katalin hercegnő drasztikusan lefogyott az elmúlt időszakban,

sokak szerint csont és bőr, a kezei pedig nagyon öregnek néznek ki, ami nagyban hasonlít a kényszere bulimia egyik tünetére.

Megismételné magát a történelem?

Diana hercegnő Károly miatt lett bulimiás - derül ki Andrew Morton „Diana igaz története” című könyvéből: „A férjem megfogta a derekamat és azt mondta „Egy kicsit kövér vagy itt, nem igaz?” és ez felébresztett valamit bennem” – nyilatkozta Diana hercegnő. Ez volt az a pillanat, amikor a Szívek Hercegnője drasztikus diétákba fogott, ennek következtében bulimiás lett.

A bulimia pszichológiai eredetű probléma, általában azzal jár, hogy a bulimiás személy kényszeresen le akar fogyni. Sok esetben azok betegsége, akik nem szeretik a testüket.

A bulimia tünetei között szerepel a hánytatás, drasztikus diéta, hashajtók használata és a kifulladásig történő sport. A bulimiás személy retteg, konfúz, bűntudata van, amikor eszik és folyamatosan szorong.

A kompenzációs viselkedés (hányás, hashajtók, diuretikumok, beöntés stb.) hatása nagyon súlyos következményekkel lehet a testre; a hánytatás hidroelektrolitikus egyensúlyzavart okozhat, ami halálhoz vezethet.

Forrás: Doily, Blikk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS