2020. november 4., 17:56

Karantén ide vagy oda, a szerelem mindig győz

Bár a #maradjotthon időszak már kicsit sem kellemes korszak az életünkben, attól még nem jelenti azt, hogy a házasodni vágyó férfiaknak búcsút kellene mondaniuk az elköteleződéssel kapcsolatos terveiknek. A koronavírus-járvány sok mindent tönkretett, azokat a párokat viszont nem tudta, akik készek kitartani egymás mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben.

A vírushelyzet miatt minden nap egyre jobban aggódunk egymás biztonságáért, a helyzet viszont minden eddiginél fontosabbá tette a szerelmet, s jelentősen átértékelődött az emberekben a kapcsolatok fontossága. A karantén ugyan jelentősen korlátozza a lehetőségeket, de a megfelelő kreativitással és eltökéltséggel bíró férfiak ugyanolyanná, vagy még romantikusabbá is tehetik a lánykérést a pandémiát megelőző terveiknél.

Valószínűleg Bill Allen is átértékelhette a vírushelyzet miatt kialakult, nagy részben otthon és egymással töltött napokat. Arra a következtetésre jutott, hogy a lehető legőszintébb szerelmi megnyilvánulás az lenne, ha párja kezét otthoni viseletben kérné meg, míg párja tréningnadrágban, smink nélkül, kócos hajjal áll előtte, hiszen így élik a mindennapjaikat, ezek igazán ők. Nemcsak elegánsan, közel hibátlan megjelenéssel szeretik a másikat, hanem mindenhogyan, ebben a nehéz időszakban is. Rózsaszirmokkal szórta be a nappalit és két imádott kutyusukat is bevonta a lánykérésbe, amire a válasz nagy meghatódottság közepette egy hatalmas IGEN lett.

www.instagram.comkristen_ley-01.jpg

Jo Solis is úgy érezte, hogy ebben az évben jött el igazán az ideje annak, hogy feleségül kérje barátnőjét, aki sajátjaiként szereti a férfi gyermekeit. A férfi éppen ezért két kisfia segítségét kérte a romantikus pillanathoz, ezzel jelezve a nőnek, hogy mindhárman szeretnék, ha tagja lenne a családjuknak. A gyerekek saját kezdetleges kézírásukkal vetették papírra, sok szívecskével díszítve az írást, hogy arra kérik Vanessát, menjen feleségül édesapjukhoz, és nagyon szeretik őt. A gyerekek és a pár is nagyon boldogok voltak az eljegyzés után, amit meg is örökítettek.

www.instagram.comvanecakes.jpg

Erika Diffendall Párizsban mondott igent élete szerelmének. A járvány terjedésének gyorsasága miatt nem kockáztattak az utazással, a pár férfi tagja mégis úgy döntött, nem hagyja, hogy a vírushelyzet keresztülhúzza szándékát. A gondolattal, hogy szerelmük útjába semmi sem állhat, kreatív módon kérte meg barátnője kezét 2020 márciusában.

httpstwitter.commiss_diff.jpg

Danny az idei év elején döntötte el, hogy feleségül kéri párját, Beth-et. Januárban meg is vette a jegygyűrűt, s nyárra tervezte be a lánykérést, de a vírus közbeszólt. Danny az akkori vírusveszély miatt egy hónapig nem látta kedvesét, a kialakult helyzet azonban csak még inkább megerősítette a kapcsolatukat. A férfi nem keseredett el, és még biztosabb volt a szerelmében, s miután újra találkozhattak, megtörtént a felejthetetlen pillanat. Reggelivel az ágyban fogadta párját Danny, miközben maszkot viselt, amelyen a WYMM felirat olvasható, ami a Hozzám jössz? kérdés angol nyelvű rövidítése. Beth válaszként egy hatalmas Igen -t írt fel saját arcmaszkjára, ezzel is jelezve, bárhogyan alakul majd az életük, kitartanak egymás mellett.

szerelem lánykérés

Több tartalom, a ma7 médiacsalád instagram profilján.

Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!