2022. július 15., 14:20

Kábítószer van az ügyben. 16 személy ellen indított eljárást a NAKA

16 személy ellen indított büntetőeljárást bűnszövetkezet létrehozása és támogatása, valamint kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény elkövetése miatt a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA). Szlovákiában, Magyarországon és Ausztriában hajtotta végre a Parkettás (Parketár) akciót a NAKA – tájékoztatott a rendőrség a közösségi hálón. 

„Szlovákiában hét személyt vettek őrizetbe. Hét házkutatást tartottak, és 11 további helyet kutattak át" - közölte a rendőrség.

Az akció során több mint 40 ezer euró értékű kábítószert és több mint 300 ezer euró készpénzt, gépjárműveket, elektronikus berendezéseket foglaltak le. Magyarországon két helyen tartottak házkutatást a rendőrök.

Az osztrák rendőrség négy személyt vett őrizetbe, három házkutatást tartott. „Az eljárás folyamatban van, ezért részletes tájékoztatást egyelőre nem adhatunk" – közölte a rendőrség.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.