lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2022. november 10., 19:48

Jótékonysági est a Pozsonyi Magyar Szakkollégium és a Liszt Intézet társszervezésében

2022. november 22-én jótékonysági est kerül megrendezésre a Pozsonyi Magyar Szakkollégium és a Liszt Intézet társszervezésében. A jótékonysági gála 18:00 órától veszi kezdetét a Liszt Intézet pozsonyi épületében, a Štefánik utca 1. cím alatt.

pmsz
Fotó: PMSZ

Célja a szlovák és szlovákiai magyar pszichológusok és pszichoterapeuták közti együttműködés elősegítése. A beérkezett adományok az IPčko.sk, az Aranykert Pszichoterápiás Központ, valamint a Felvidéki Lelki Elsősegély Telefonszolgálat javára lesznek felajánlva.

A rendezvény keretén belül komolyzenei gitárkoncertet ad Pásztor Ádám, emellett pedig megtekinthető lesz három szlovákiai magyar képzőművész, Török Bianka, Slávik Bernadett és Nagy Máté kiállítása. 

A kezdeményezés támogatására tetszőleges összeg egyéni utalásával van lehetőség a “Zbierka pre mentálne zdravie” nevű transzparens számlára, amelynek az IBAN kódja SK50 0900 0000 0051 9654 3340. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.