2023. július 20., 13:04
Frissítve: 06:48

Johnny Depp szlovákiai rajongóinak is csalódást okozott

Johnny Deppnek csütörtök este fel kellett volna lépnie a The Hollywood Vampires nevű rockegyüttesével a besztercebányai amfiteátrumban. A zenekar azonban néhány órával a kezdés előtt lemondta a szlovákiai koncertjét is.

Johny Deep
Fotó: Facebook/profievent

A budapesti koncert lemondása után itt az újabb csalódás. „Sajnáljuk, de a mai Hollywood Vampires koncert határozottan elmarad. A belépődíj visszafizetésének módjáról tájékoztatni fogjuk Önöket” – tájékoztatott az iroda a közösségi oldalon.

A budapesti koncert lemondása után a magyar média arról tájékoztatott, hogy valószínűleg a zenekar sztárja, Johnny Depp betegedett meg.

Időközben a banda a honlapján azt is közzétette, miért fújták le a szlovákiai koncertet. „Miután megérkeztünk a szlovákiai helyszínre, ahol már megkezdődtek a mai fellépés előkészületei, gyorsan kiderült, hogy a helyszín építése nem fejeződött be, és ezért veszélyes a zenekarra és a nagyközönségre” – áll az indoklás a  zenekar hivatalos honlapján. „Köszönjük a rajongóknak, akik közelről és távolról ellátogattak ide, és nagyon sajnáljuk” – írta a zenekar.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.