cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2018. június 26., 17:57

Jó formában az esküvő előtt

Weisz Fanni  nem tipikus modell, hiszen a fotók és a kifutók mellett számtalan más területen is bizonyítja rátermettségét. A hallássérült hölgy tévés műsort vezetett, játszott sorozatban, harcol sorstársai jogaiért, de talán a legtöbb Áder János magyar köztársasági elnök újévi beszédeinek jeltolmácsaként ismerik.

Weisz Fanni
Fotó: Weisz Fanni facebook oldala

Fanni és kedvese, Hajmásy Péter pedig már az esküvőt tervezik, amelyre augusztusban kerülne sor. A kezdeti tervezési időszakhoz képest a meghívottak száma csökkent. Korábban a lány családja nem volt túl jó véleménnyel Péterről, úgy vélték, csak kihasználják a modell ismertségét, így a páros el is távolodott a család ezen részétől.

Az esküvő előkészületei közben zajlanak, de Fanni népes rajongói táborának a közösségi oldalán nap mint nap bizonyítja milyen jó formában van.  Tegnap ennek jegyében egy bikinis képet is megosztott követőivel.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.