2022. január 9., 18:47

Isten éltesse a 40 éves Katalin hercegnét!

A brit királyi család sokak által kedvelt tagja, Vilmos herceg felesége, Katalin január 9-én töltötte be 40. életévét. A három gyermek után is nádszálvékony hercegné a járványhelyzet miatt nagy ünneplést nem tart, szűk családi körben szülinapozik.

Katalin és Vilmos
Fotó: Archívum

Könnyen előfordulhat viszont, hogy majd júniusban, amikor férje tölti be a 40-et, hatalmas királyi bulit csapnak, akár több száz fő részvételével.

Katalin hercegné Catherine Elizabeth Middleton néven 1982. január 9-én született. 2001-ben egyetemi tanulmányai alatt, a skóciai St. Andrews-i Egyetemen találkozott Vilmossal. Egymásba szerettek, de kapcsolatuk nem volt teljesen viharmentes. 2007-ben szakítottak, de néhány hónap múlva kibékültek. A lánykérés egy 2010-es kenyai vakáción történt.

Minden idők egyik legpompásabb királyi esküvőjére pedig, amit a világ számos országában élőben sugároztak, 2011. április 29-én került sor a westminsteri apátságban.

A boldogító igen kimondása után bő két évet kellett várni első gyermekük, a kis György megszületésére, aki apja után a harmadik a trónöröklési sorban. Őt 2015-ben Sarolta, majd 2018-ban Lajos követte, mindhárman hercegi rangot kaptak.

Katalin és Vilmos
Fotó:  Archívum

Katalint példás feleségként, anyaként, az angol királyi családot megfelelően reprezentáló személyként ismeri a közvélemény.

Bár Vilmossal való párkapcsolatukkal kapcsolatban többször is felrebbentek különböző hírek, és a bulvár is megpróbálta „kikezdeni” házasságukat, szövetségük erősnek tűnik. Gyermekeiket, a sokszor saját maga fotózta családi képeik alapján is, szeretetben és nagy odafigyeléssel nevelik.

A kerek születésnapját ünneplő hercegné egyszerűen elegáns öltözési stílusával divatot diktál. Olyannyira, hogy számtalanszor elnyerte már a legjobban öltözötteknek járó különböző díjakat.

Megjelenése, viselkedése mindig makulátlan és az adott eseményhez igazodik. Éppen ezért biztosak lehetünk abban, hogy ha sor kerül majd a nagyszabású születésnapi ünnepségre, ott sem fogunk benne csalódni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.