2021. október 1., 15:07

Írd velünk a holnapot! - Jelentkezz Te is a Pro Media Alapítvány újságíró-képzésére!

Újságíró-képzést indít középiskolásoknak a ma7 médiacsalád!

Miért?

Ha érdekel az újságírás és a média, ha szeretsz a dolgok mögé látni és Te is szeretnéd elmondani, mi a fontos, mert vannak ötleteid és meglátásaid - köztünk a helyed!

Mit kínálunk?

Kiemelkedő szakmai gyakorlattal rendelkező újságíróktól sajátíthatod el a szakma alapjait és gyakorlatát, rövid idő alatt és teljesen ingyen! Hírügynökségi vagy internetes újságírás, nyomtatott sajtó, rádió, televízió, esetleg a fotózás vagy a közösségi médiatartalmak érdekelnek? Képzéseinken a szakma bejáratott, de kialakulóban lévő irányzataival egyaránt megismerkedhetsz, és ki is próbálhatod magad – az igazán rátermettek a jövő nyáron akár már fizetésért is!

Mikor, mi, hol?

A képzésekre októbertől áprilisig kerül sor, havi egy alkalommal, szombatonként mindig a média egy-egy ágának szakmai gyakorlatát tanulhatod, kis létszámú csoportokban, első kézből. A jelenléti képzések helyszíne Dunaszerdahely, de azok, akiknek a jelenléti forma nem megfelelő, online formában is részt vehetnek a képzésen.

Kinek?

A képzéseinkre a felvidéki magyar tannyelvű gimnáziumok és középiskolák harmadik és negyedik évfolyamos diákjait várjuk.

Hogyan?

Képzéseinkre e-mailben (kepzes@promediaalapitvany.sk) jelentkezhetsz. Ebben add meg a neved, lakcímed és elérhetőségeidet (telefonszám, e-mail cím), és írj néhány sort arról, hogy mi az, amit a képzéstől vársz, a szakma melyik ága érdekel leginkább és miért, de említsd meg azt is, ha aktívan blogolsz, fotózol vagy éppen írtál már az iskolaújságba.

A jelentkezések leadási határideje 2021. október 15.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.