cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. április 4., 10:19

Hol és mikor tudunk bevásárolni a húsvéti ünnepek alatt? Mutatjuk!

A közelgő ünnep sokunk számára kapkodást jelent, mert a munka mellett készülődni is kell. Ennek szerves része a bevásárlás, amit jól teszünk, ha nem halasztunk az utolsó pillanatara. 

Fotó: pixabay.com

2017-ben lépett érvénybe az a törvény, mely szerint a kiskereskedelmi boltoknak az ünnepek napján zárva kell tartaniuk. Emiatt a húsvéti ünnepek alatt bizony csak korlátozott lehetőségeink lesznek arra, hogy a boltokban beszerezzük az ünnepi asztalra valót. Lássuk, melyik üzlet mikor lesz nyitva!

A Billa, a Lidl , a Kaufland, a Terno , a Coop Jednota és a Tesco boltjai április 6-án, nagycsütörtökön és április 8-án, nagyszombaton is a szokásos nyitva tartás mellett várják a vevőket.

A Coop Jednota egyes boltjai azonban április 8-án a szokásosnál tovább is nyitva tarthatnak.

Mivel a Tesco töltőállomásokat is üzemeltet, ezek április 7-én (pénteken) és április 10-én (hétfőn) reggel 8:30-tól este 20:00-ig lesznek nyitva.

Április 8-án (szombaton) a szokásos nyitva tartással működnek. Húsvétvasárnap, április 9-én minden  töltőállomásuk zárva lesz.

Az üzletláncok valamennyi boltja zárva lesz nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.