Hat év után kiengedhetik Eva Rezešovát

ma7 2018. április 16., 12:25

Ha jól viseli magát, korábban is szabadlábra kerülhet Eva Rezešová, akit 9 évre ítéltek azután, hogy négy ember halálát okozta az M3-as magyarországi autópályán, amikor BMW terepjárójával 165 km-es sebességgel hátulról belerohant egy Fiat Puntoba. Erről a Blikk.hu hírportál írt.

A szlovák milliomosnő sűrű hónapok elé néz, hiszen ahhoz, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék büntetésének kétharmadát letöltve – augusztusban –, három hónappal előbb be kell nyújtania az erről szóló kérelmét a bírósághoz. Ez azonban csak az egyik része az eljárásnak, hiszen döntése előtt a nyomozási bíró végig nézi az elítélt nevelői, többek között a reintegrációs tisztjei jelentéseit, amelyben részletesen leírják, hogy Eva a hosszú börtönévek alatt hogyan viselkedett.

Képgalériánk:

A végső döntésben emellett szerepet játszik az is, hogy Rezešová a rácsok mögött hány dicséretet, illetve fegyelmit szedett össze. Ezután következik a személyes meghallgatás, majd a bíró meghozza a döntést a szabadlábra bocsátásról, avagy arról, hogy továbbra is a börtönben kell maradnia az egykoron hihetetlen pompában élő nőnek.

0 HOZZÁSZÓLÁS