lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2023. július 29., 13:56

Hasba szúrt egy vendéget a grúz férfi, mert kitessékelték egy zártkörű buliból

Péntek hajnalban a pozsonyi Dosztojevszkij soron lévő étteremhez riasztották a rendőrséget, mert ott egy férfi hasba szúrta az étteremben zajló magánrendezvény egyik vendégét.

2023-07-29 késelés Pozsony grúz férfi
Fotó: Facebook / Polícia SR

A rendőrség információi szerint

a 28 éves grúz állampolgárságú férfi röviddel éjfél után sokadszorra is igyekezett visszatérni az étterembe,

annak ellenére, hogy mind a személyzet, mind a vendégek

megkérték a távozásra, lévén zártkörű magánrendezvény zajlott az étteremben.

Miután sikerült az agresszív, nem kívánatos vendéget újra az utcára tessékelni, megint vissza akart térni enni-inni, amikor az étterem lépcsőjén az egyik vendég újfent felszólította őt a távozásra.

A grúz férfinek több se kellett: kést rántott, majd hasba szúrta a számára kellemetlen vendéget.

Ekkor már inkább menekülőre fogta, a városi tömegközlekedés éjszakai járatával igyekezett a helyszínről elmenekülni. A rendőrség sem volt rest, a járatot megállítva a jármű elhagyására szólította fel a késelő Mamuk M.-et. Miután a 28 éves grúz ellenállást fejtett ki, a rendőrség korlátozta őt szabadságában, majd a körzeti rendőrőrsre szállították a késelőt.

Az illetékes rendőrkapitányság a 28 éves Mamuk M.-et garázdaság büntettével gyanúsítja; annak bebizonyítása esetén fél évtől három évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik a grúz férfit.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.