2019. február 23., 16:43

Gyilkos gyerekek: a legkegyetlenebb bűncselekmények, amiket kiskorúak követtek el

Ritka dolognak számít, hogy egy gyermek súlyos bűncselekményt kövessen el, és még ritkább, hogy ez a cselekmény gyilkosság legyen.

gyilkos gyerekek
Fotó: Archívum

Összegyűjtöttünk néhány hátborzongató esetet a brit bulvársajtóból.

Aaron Campbell

Aaron Cambell tavaly júliusban egy 6 éves kislányt ölt meg. A 16 éves srác Alesha MacPhail-t a saját ágyából rángatta ki, majd megerőszakolta, végül pedig meg is ölte őt. Miután végzetes sérüléseket okozott neki, Aaron Cambell a kislány meztelen holttestét egy erdőben rejtette el. Úgy tudni, a 16 éves srác Alesha MacPhail-nek összesen 117 sérülést okozott, tettért csak idén februárban találta bűnösnek a bíróság.

Eric Smith

A 13 éves Eric Smith - 1993-ban - éppen az utcán biciklizett New York-ban, amikor találkozott a 4 éves Derrick Robie-val, aki egyedül sétálgatott. A fiatal srác a csöppséget egy erdős területre csalta, ahol megfojtotta őt, s két nagy sziklát dobott a fejére. Eric Smith a 4 éves Derrick Robie holttestét faágak alá rejtette.

Joshua Phillips

A 14 éves Johshua Phillips - 1998-ban - egy 8 éves kislányt bántott a floridai Jacksonville-ben. A kamasz fiú otthon játszott egy baseball ütővel, amivel végül szemen ütötte Maddie Cliftont. A kislány vérző szeme láttán Joshua Phillips nagyon megijedt, és rettegett apja reakciójától. Félelmében egy telefonkábellel megfojtotta, majd 11 alkalommal meg is szúrta Maddie Cliftont. A kislány holttestét vízágyának talapzatába rejtette, amire édesanyja egy héttel a gyilkosság után bukkant rá.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.