2020. február 23., 17:44

Ezeket az alkalmazásokat érdemes letölteni, ha szingli vagy

Mára már gyakorlatilag normálissá vált az internetes felületeken történő ismerkedés. Akár futó kalandra, akár komoly párkapcsolatra vágyunk, több száz alkalmazás létezik, amely segíthet megtalálni a számunkra megfelelő partnert. Most a legnépszerűbbeket gyűjtöttük össze.

Fotó: pixabay.com

Tinder  

Talán a legismertebb ismerkedős alkalmazás, több, mint 100 millió felhasználója van. Bár sokan úgy gondolják, hogy a Tinder csupán egyéjszakás kalandok keresésére jó, valójában számos jól működő párkapcsolatot és házasságot könyvelhet el magának, állítja a Digital Trends. Az alkalmazást csak 18 év felettiek használhatják.

Tinder

Az kimutatja a közelünkben levő emberek profiljait. Ha szimpatikus valaki, jobbra húzással beszélgetést kezdeményezhetünk vele. Ha nem az, balra húzással eltüntetjük a profilt, az app pedig további személyeket ajánl majd nekünk.  

Értékelés:   Android: 3.7/5 

IOS: 3.7/5 

Bumble 

Ez az ingyenesen letölthető alkalmazás több, mint 50 millió felhasználóval büszkélkedhet. Rendhagyóan a többi randizós apphez képest, itt a hölgyeknek kell kezdeményezniük a beszélgetést. Ha ezt nem teszik meg, 24 órán belül a találat lejár.

Bumble

Igaz, a profilok nem adnak annyira részletes információt, mint más alkalmazásoknál, de lehetőség van videó beszélgetést kezdeményezni, azért, hogy még a valós találkozás előtt jobban megismerhessék egymást a felhasználók.  

Értékelés:   Android: 3.7/5

 IOS: 4/5 

Lumen  

50 éves kor felett sokaknak nehéz elkezdeni randizni. Itt jön be a képbe a Lumen a több, mint 1 millió felhasználójával. Annak érdekében, hogy használói megtaláljak a hozzájuk legjobban illő partnert, az alkotók egy részletes kérdőívvel indítják a  regisztrációt.

Lumen

A megbízhatóság nagyon fontos számukra, ezért egy arcfelismerő rendszer segítségével minden felhasználónak igazolnia kell, hogy a kiválasztott profilképen tényleg ő szerepel. 

Értékelés:   Android: 3.7/5 

IOS: 3.6/5 

Elite Singles 

Ezt az alkalmazást 30 év feletti, iskolázott egyedülállóknak fejlesztették ki. Felhasználóik száma egy millió felett van , amelyből, állításuk szerint, több, mint 85% rendelkezik egyetemi végzettséggel. A regisztrációhoz szükséges kitölteni egy személyiség tesztet, amelyet állítólag professzionális pszichológusok állítottak össze.

Elite Singles

Ezután beállíthatják, milyen tulajdonságokat, kinézetet, szabadidős tevékenységeket, illetve iskolai végzettséget részesítenek előnyben. Az app ez alapján ajánl fel közelben levő egyedülállókat. 

Értekeles:   Android: 2.4/5 

IOS: 3.2/5 

Hud 

Nem mindenki képes, vagy szeretne elköteleződni egy kapcsolatot mellett. A Hud tökéletes azoknak, akik túl elfoglaltak egy párkapcsolathoz, vagy csak egy kis kalandra vágynak. Regisztráció után a profilon be lehet állítani a szexuális hovatartozást, ital, illetve dohányzási szokásokat, sőt, még a csillagjegyet is.

Hud

Az alkalmazás  18 év felett tölthető le, körülbelül 5 millió felhasználója van. 

Értekeles:   Android: 3.3/5 

IOS: 3.9/5

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.