Elvágott nyakkal, súlyosan vérezve várta a mentőket a nyílt utcán - VIDEÓ

2019. július 19., 14:32
ma7

Felkavaró képsorokat tett közzé a brit Mirror, melyen az látszik, ahogy egy súlyosan megsebesült férfi fogja megvágott nyakát, a ruhája pedig már teljesen át van itatva vérrel. A férfit összeszúrkálták egy korábbi vita miatt. Az eset New Yorkban történt csütörtökön.

verzo-aldozat.jpg
Fotó: Mirror

Az áldozat haját éppen vágták a New York-i a First Choice Barbers üzletben, amikor a támadó besétált az üzletbe, bezárta az ajtót és megvágta a férfit.

A felvételen látható, ahogy az áldozat az üzlet közelében az utcán tántorog egy törölközőt a nyakához szorítva.Az egész teste és ruhája tiszta vér.

Az áldozatnak egy Uber-sofőr, Julio Guzman segített kimenekülni a boltból, betörve az üzlet ajtaját. A férfi hallotta, hogy a megszúrt áldozat segítségért kiált.
Egyértelmű, hogy ez az ember meg akarta ölni őt. Amikor betörtem az ajtót, a földön fekve szúrkálta a nyakát és a mellkasát
- mondta Guzman, utalva az elkövetőre.

A sofőr egy székkel törte fel az ajtózárat, így tudott bemenni.

Állítólag többen is filmezték az eseményeket, mielőtt Guzman akcióba lépett volna. A rendőrség letartóztatta a 37 éves elkövetőt, akit a fodrászüzlet hátsó szobájában találtak meg.

Kövesse facebook oldalunkat is!