lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2023. április 19., 08:20

Elfogták a dunaszerdahelyi késes rablót! Nézze meg, hány évet kaphat!

Március végén késsel raboltak ki Dunaszerdahelyen egy kisebb élelmiszerboltot, amit az üzletben található kamera is rögzített. A rendőrök pedig rövid idő alatt elfogták az elkövetőt.

kés
Fotó: Rendőrségi felvétel

Az elárusítónő higgadt maradt a szombat esti támadás során, így szerencsére személyi sérülés nem történt. Beszámolója sokat segített a rendőröknek, mert arra is felfigyelt, az elkövető furcsa akcentussal beszélt. Először nem is értette, hogy mit akar a rabló, de az ismételt fenyegetés után átadta neki a kassza tartalmát.

kés
Fotó:  Rendőrség

A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítaniuk a férfit a kamerafelvételek kiértékelésével és az összes bizonyíték elemzésével. Ezután házkutatást tartottak a gyanúsítottnál, melynek során  beismerte a bűncselekmény elkövetését. Azonnal megmutatta nekik azt a helyet, ahová a rabláskor nála lévő kést és ruhadarabokat eldobta.

A 48 éves férfi ellen rablás bűntette miatt emeltek vádat, amiért ha bűnösnek találják, 7-től 12 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. A férfi a bíróság őrizetbe vételéről szóló határozatáig rendőrségi zárkában marad.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.