2021. május 3., 18:36

Elemzők szerint megvan mi lehet hatékony brit és dél-afrikai mutációi ellen

A legújabb kutatási eredmények és a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok egyaránt alátámasztják, hogy a Taffix orrspray hatékony védelmet nyújt a koronavírus brit és dél-afrikai mutációi ellen, ahogyan más felsőlégúti fertőzéseket okozó vírusok ellen is.

Fotó: Pixabay

A biofarmakológiai termékeket fejlesztő Nasus Pharma nyilvánosságra hozta legutóbbi kutatásának eredményeit, amelyben többek között olyan izraeli egészségügyi szervezetek vettek részt, mint a Központi Virológiai Laboratórium vagy az Egészségügyi Minisztérium. Az adatok demonstrálják, hogy

a TaffixR por 100%-ban képes blokkolni a SARS-CoV-2 két új, erősen fertőzőképes variánsát, a brit és a dél-afrikai mutációt.

Az eredmények egybevágnak a korábbi kutatásokkal, amelyeknél a Taffix nemcsak a SARS-CoV-2 vírusok 99,99%-át blokkolta, de más ismert, felső-légúti megbetegedést okozó vírusokat is

- nyilatkozta Dr. Dalia Megiddo, a Nasus Pharma ügyvezetője.

Továbbá összhangban vannak olyan, valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatokkal,

amelyekben a Taffix 78%-kal csökkentette a fertőzések számát potenciális gócpontokban. Ezek a különböző vírustörzseken végzett vizsgálatokból származó eredmények alátámasztják azt az erőteljes, nem-specifikus aktív hatást, amelyet a Taffix különböző légzőszervi vírusok ellen képes kifejteni.

Az Európában és világszerte jelenleg 20 országban kapható TaffixR  az orrban hoz létre savas mikrokörnyezetet, amely bizonyítottan képes meggátolni, hogy a vírusok behatoljanak az orr sejtjeibe és megfertőzzék azokat.

A TaffixR az orrnyálkahártyán bevonatot képezve 5 órán keresztül biztosít mechanikus és kémiai védelmet a belélegzett vírusok ellen.

A TaffixR kizárólagos magyarországi forgalmazója a magyar származású texasi üzletember, Papp Zoltán által alapított Koherence Life Kft.

A Koherence célja, hogy

az emberiség legnagyobb kihívásaira a világon egyedülálló csúcstechnológiák segítségével adjon választ.

A Koherence Magyarországon elsőként a járványügyi veszélyhelyzetben kívánja alkalmazni az általa elérhető tudást és technológiát - ennek egyik első eleme a Taffix orrspray bevezetése.

Kiskereskedelmi értékesítése a következő hetekben kezdődik meg.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.