cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. május 26., 15:55

Együttműködés a Soproni Darazsak Sportakadémia és a Somorjai Kosárlabda Klub között

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Soproni Darazsak Sportakadémia az idei évben kezdett bele a preakadémiai leány kosárlabda rendszerének a kiépítésébe, melynek egyik állomásaként együttműködési szerződést kötöttek a női kosárlabda terén szintén nagy hagyománnyal rendelkező Somorjai Kosárlabda Klubbal. 

Felvidéki tehetségek
Fotó: sopronidarazsak

A szerződés értelmében a soproniak segítséget nyújtanak Somorjának a szakmai munka terén, és számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy aki komolyan veszi ezt a népszerű sportágat, az előrébb léphessen.

Felvidéki tehetségek
Fotó:  sopronidarazsak

A Soproni Darazsak Sportakadémia kiemelt feladatai közé tartozik a régió, és a határon túli tehetséges kosaras fiatalok felkutatása. A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk játékosaink tanulmányi előremenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban állunk, a Soproni Egyetemmel és a Testnevelési Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötöttünk.

Felvidéki tehetségek
Fotó:  sopronidarazsak

Amennyiben a Felvidéken kosárlabdázol, és megmutatnád magad sportakadémiánk szakembereinek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiánkról. Mind a Sopron Basket euroligás felnőtt csapata, mind a Sportdarázs-SMAFC Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll sportakadémiánk tagjai előtt!

felvidéki tehetségek
Fotó:  sopronidarazsak

Téged is vár a Soproni Darazsak Sportakadémia!

Gyere el hozzánk! Mutasd meg magad!

Dátum: Június 2-4.

A mostani turnusra elsősorban olyan 13-16 éves lányok jelentkezését várjuk, akik megmérettetnék magukat, és szívesen megismerkednének sportakadémiánkkal, illetve a helyi oktatási intézmények által nyújtott lehetőségekkel.

Helyszín: Novomatic Aréna Sopron Sportakadémiai Oktatóközpont (Lackner K. u. 48. ). Jelentkezési határidő: május 30.

Ha kérdésed van, írj nekünk! [email protected]. Vagy hívj minket 9-16 óra között: +36 30 6405411

Jelentkezésedet emailen várjuk az [email protected] címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.