2021. szeptember 26., 17:03

Egyre felkapottabbak az esküvői dizájn torták

Az esküvő egyik fénypontja, éke és elengedhetetlen eleme az esküvői torta, amely nem lehet más, csak tökéletes és álomszerű. Ahogy telnek az évek, a jegyespárok kérésére egyre modernebb tortákkal rukkolnak elő a kreatív tortakészítők. 2021-ben a kisebb, ám annál különlegesebb torták viszik a prímet. A cukrászmesterek lehengerlő design ötletekkel állnak elő, hogy megfeleljenek a leendő házaspárok elvárásainak, egyedi tortaigényeinek, hiszen alkotásuk nem akármilyen alkalomra, hanem a jegyesek életének egyik legcsodálatosabb napjára készül.

eskuvoi_dizajn_tortak_1
Médialapozó
Izomalt mestermű

A kezdő cukrászok réme, ám a profi cukrászok egyik kedvencének számít a magas fokú odafigyelést és precizitást igénylő cukrászati alapanyag. Fogyasztható, azonban inkább a szemek gyönyörködtetésére szolgál a tortán díszelegve.

pinterest_-_izomalt_torta
Préselt virágos csoda

A vajkrémbe illesztve egy tavaszi, nyári és őszi esküvőn is rendkívül jól mutatnak a halvány, de az erőteljesebb színű virágok is. A szolid, visszafogott, mégis rendkívül elegáns kinézetű torták már-már művészeti alkotásnak számítanak. Az ehető növények mellett a préselt gyümölcsök is nagy különlegességnek számítanak a tortákon.

pinterest_-_eheto_virag_torta
Cukorgyöngyös gyöngyszem

Az elbűvölő látványt nyújtó cukorgyöngyök mesebeli hangulatot idéznek elő a tortán. Égetett arannyal, rózsaarany árnyalattal vagy csillámokkal ízlésesen kombinálva az elegancia és a luxus jut eszünkbe a tortáról. Az ehető dekorációs elem ezüst, fehér és arany színe a legkedveltebb az esküvői torták díszítésének céljából.

pinterest_-_cukorgyongy_torta
Macaronos álom

Ismét egy olyan alapanyag, aminek állagát nem a legkönnyebb megvalósítani. A kívülről roppanós, belül bársonyos és puha krémmel töltött habcsókok nemcsak ízre varázslatosak, de igazi látványelemek is. Az egyszínű és a változatos színvilágú macaronok imádott újdonságnak számítanak a tortán, illetve tortává alakítva.

pinterest_-_macaron_cake_2

Több tartalom, a ma7 médiacsalád instagram profilján: https://www.instagram.com/ma7_mcs/?hl=hu

pinterest_-_macaron_cake_1
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!