Egy jól ismert losonci vállalkozó vezette a Garamszentkeresztnél rommá tört Ferrarit

ma7 2019. október 21., 11:51

Lapunk is beszámolt róla, hogy csütörtök délután a Garamszentkereszt és Zsarnóca közti autópályán a korlátnak csapódott és ripityára tört egy Ferrari 812-es.

Fotó: cas.sk/pz/fb

A Nový Čas információi szerint az autót egy fiatal losonci vállalkozó, Marián Š. vezette, aki korábban a CBA Slovakia üzlethálózat tulajdonosa volt.

A lapnak nyilatkozó, magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Š.-et korábban más Ferrarikkal is látták Losoncon, sőt a Ferrari tulajdonosok számára indított Ferrari Challenge Europa versenyeken is többször rajthoz állt, egy alkalommal a dobogóra is felléphetett.

A sofőr és utastársa is szerencsésen megúszta a csütörtöki balesetet, sértetlenül szálltak ki a megrongálódott gépkocsiból. A lap úgy tudja, Š. édesapja 2008-as halálát követően vette át a CBA Slovakia igazgatását, majd pár évvel ezelőtt túladott a vállalaton. Azt egy lengyel társaság vette át.

A hálózatot át is nevezték (CBA-ról Kačka-ra), de megmenteni nem tudták, éppen pár héttel ezelőtt mentek csődbe, 1800 alkalmazott maradt munka nélkül.

Ferrarijával száguldozott a losonci férfi, nem kellett volna: a luxuskocsi tropára ment
A  többi autós gyors reagálásának köszönhetően nem volt több sérültje a balesetnek.
Forrás: Nový Čas
0 HOZZÁSZÓLÁS