2019. január 17., 10:33

Három napja nem találják a háromgyermekes pozsonyi anyukát

Egy 35 éves nőt keresnek nagy erővel már hétfő délutántól a Pozsonyhoz tartozó Oroszváron. Nagyezsda és férje a két hétéves ikerfiúk mellett egy 4 hónapos kislányt nevelt. Férje kisebbfajta sokkot kapott, amikor hétfőn délután hazaérkezve csak a síró csecsemőt találta a kiságyban, a felesége pedig nem volt sehol.

eltűnt pozsonyi nő

Azonnal megindult a keresés. A fiatalasszonyt utoljára az apósáék látták hétfőn, nem sokkal dél előtt, amikor hazavitték őt az orvostól. A férj nem tud magyarázatot adni felesége eltűnésére.

„Soha nem történt hasonló. Nem tudok rá magyarázatot, főiskolai végzettségű személyről van szó” – mondta a kétségbeesett férj.

A közösségi oldalon pedig élénk vita kezdődött arról, hogy esetleg szülés utáni depresszióval küszködhet a nő, ezért ment el otthonról, de a férj azonnal visszautasította ezt a lehetőséget.

„Nem, a feleségemnek nem voltak semmilyen egészségi problémái, gyógyszert sem szedett”

– reagált. Ami a legmeglepőbb, hogy a nő nem vitt magával pénzt és az iratait és a mobilját is otthon hagyta. Fekete kabátban, fekete csizmában és farmerban tűnt el.

Hogy merre indulhatott a nő, abban talán segítséget nyújthatnak a kamerafelvételek. A kamerák ugyanis az iskola közebén vannak elhelyezve, ahol a fiatal pár lakik, de megtalálhatók a községi hivatalnál és a főutcán is. A Markíza Televízió értesülései szerint valószínű, hogy kedden a kora reggeli órákban Dunacsúnyban (szomszédos falu) a postás látta a fiatalasszonyt.

A keresés nagy erőkkel folyik, nemcsak a rendőrök, de trencséni önkéntesek is bekapcsolódtak, akik speciális műszereket és négykerekű járgányokat hoztak magukkal, ezekkel járják az Oroszvár és Dunacsúny közti erdőket.

A rendőrség a 158-as telefonszámra várja azok jelentkezését, akik látták a nőt vagy bármilyen információval tudnak szolgálni róla. Nagyezsda 175 centiméter magas, vékony testalkatú, gesztenyebarna hosszú haja van és zöldesbarna szeme.

František Skokan pszichológus szerint, amikor egy anya, akit nagyon erős kötelék fűz négy hónapos gyermekéhez, elmegy, akkor a háttérben személyes probléma lehet, vagy szülés utáni pszichózis, ami más, mint a depresszió. Nagyon gyakran még a közvetlen környezet sem veszi észre, hogy valami gond van, mert a figyelem központjában a gyermekek vannak.

Forrás: cas.sk

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.