HIRDETÉS

David Copperfieldet is zaklatással vádolják

hirek.sk 2018. január 25., 16:18
LOS ANGELES. A híres illuzionistát is elérte a Hollywoodot megrengető botrány. David Copperfield tagadta a vádat, és jelezte, hogy fontosnak tartja a Me Too mozgalmat.

A híresség ellen vallott Brittney Lewis, akit állítása szerint 17 éves korában bedrogozott Copperfield, majd akarata ellenére szobára vitte. Az eset a nő szerint 1988-ban volt, amikor részt vett egy modellversenyen, ahol a férfi volt az egyik zsűritag - írta a USA Today.

A beszámoló szerint az akkor 32 éves Copperfield elhívta a modellnek készülő lányt Kaliforniába, a show-jába. Utána egy bárba mentek, ahol a beszámoló szerint valami belekerülhetett a poharába, mert semmire sem emlékszik, csak arra, hogy a férfi veszi le a ruháit egy szállodai szobában.

A nő szerint másnap reggel az illuzionista megjelent a szobájában, és arról tájékoztatta, hogy nem történt semmi, nem volt aktus, mivel a lány kiskorú. Lewis pár nap múlva elutazott Kaliforniából, de előtte Copperfield állítólag íratott vele egy levelet, miszerint „rendben van”.

Copperfield tagadta a vádat, és jelezte, hogy fontosnak tartja a Me Too mozgalmat.

Forrás: Origo
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS