2020. február 14., 19:45

Csak visszaszaladt a lakásba a kulcsért, mire kiért, elrabolták a kislányát

Közép-Floridában még hétfőn megdöbbentő eset történt, amely végül szerencsésen végződött.

Gyermekrablás
Sikeresen végződött
Fotó: Facebook

A hároméves kislány, Madeline Mejia a ház előtt várta apját reggel 6-kor, aki visszament a lakásba a bent felejtett kulcsért. A férf hirtelen hallotta, hogy a kislány segítségért kiabált, de mire kiért, már csak azt látta, hogy egy idegen férfi belöki őt egy fekete Hondába, és villámgyorsan elhajt vele.

Az apa túl messze volt ahhoz, hogy megállíthassa a rablókat.

Ezért gyorsan cselekedett: kocsiba ült, és üldözőbe vette a gyerekrablót, ám az autópálya egyik szakaszán szem elől tévesztette őket. Mivel a telefonja nem volt nála, gyorsan hazahajtott, és első dolga volt, hogy riasztotta a rendőröket.

Az apa elmondta, hogy nem ismerné föl a férfit, aki elvitte a gyereket, de távolról úgy látta, hogy külföldi, hosszú barna haja és arcszőrzete van, kék inget és farmert viselt.

A rendőrök a férfi hívása után, délelőtt fél 10-kor kiadták az emberrablások esetén használt  "Amber Alert" nevű riasztást,
Rendőrségi körözés
Rendőrségi körözés
Fotó:  Floridai rendőrség

11-re meg is találták a lányt Tallahassee határánál. Az autóban ülő spanyol férfit, és három társát őrizetbe vették, és gyerekrablás vádjával letartóztatták.

A négy gyanúsított neve egyelőre nem került nyilvánosságra, ahogyan a rablás oka sem, és egyelőre az sem világos, ismerte-e a férfi a gyereket, illetve a családját vagy nem. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.